skip to Main Content
Zwembad de Bever is nog gesloten, houd onze Social Media in de gaten voor meer informatie!

Zwemmen in 2021

Zien we jullie snel?

Vanaf midden april 2021 start de abonnement verkoop. Na opening is het ook mogelijk om losse kaarten te kopen, zowel online als aan de kassa (alleen pinnen).

Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in de Bever anders dan normaal. Er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan moeten houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Op deze pagina kunt u hier alles over lezen.

Op dit moment geldt dat we alleen geopend zijn voor het banenzwemmen en een maximum aantal bezoekers mogen toelaten in het bad. Daarom werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Zowel abonnementhouders als bezoekers die een los kaartje willen kopen, dienen vooraf te reserveren.

Via onderstaande links vindt u meer informatie over de openingstijden, het bestellen van een abonnement, het reserveren en kopen van kaartjes en de corona huisregels.

VEELGESTELDE VRAGEN BUITENBADEN

In het zwemseizoen van 2021 dienen we nog rekening te houden met de coronamaatregelen en de opgestelde regels om een bezoek aan het zwembad veilig en verantwoord te laten verlopen. Via de bovenstaande buttons op deze pagina vindt u onze (aangepaste) openingstijden, onze coronaregels, de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen en de mogelijkheid om een reservering te maken.

Wat is er nieuw in 2021?

  • Sinds dit seizoen is het mogelijk om online uw plek te reserveren en direct online te betalen.
  • Als u aan de kassa een kaartje koopt, kunt u alleen met pin betalen.
  • De prijzen voor alle buitenbaden en abonnementen zijn gelijk.
  • U kunt een abonnement aanschaffen dat u toegang geeft tot alle buitenbaden: de Bever (Sint Pancras), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen), de Veersloot (Dirkshorn) en het Baafje (Heiloo).
  • U kunt een 12-badenkaart kopen. Deze kaart is een jaar geldig en kan in al onze buitenbaden gebruikt worden.

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘baden’ op staan, zullen verlengd worden t/m 31 december 2021. Deze meerbadenkaarten zijn dus nog geldig in het zwemseizoen van 2021.

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2022. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer open kunnen.

Als u een abonnement wilt betalen met een Langedijkerspas/Meedoenpas, dient u contact op te nemen via de website.

Back To Top
Zwembad de Bever langer gesloten

Op dit moment is zwembad De Bever nog gesloten. We hopen dat, als de weersomstandigheden het toelaten, we het bad eerder kunnen openen.
Zo gauw er meer bekend is laten we het jullie weten.

Volg ons op Facebook: www.facebook.com/ZwembaddeBever en Instagram: @zwembaddebever om op de hoogte te blijven van nieuws en activiteiten bij de Bever!

Hopelijk tot snel in De Bever!