Skip to content

Zwemmen in 2021

Zien we jullie weer in 2022?

Helaas zit het buitenbadseizoen 2021 er alweer op!

Wij willen iedereen heel erg bedanken voor zijn/haar komst naar ons gezellige zwembad en hopen iedereen volgend jaar -met een hopelijk wat zonnigere zomer- weer terug te zien.

Tot volgend jaar! Team De Bever.

VEELGESTELDE VRAGEN BUITENBADEN

In het zwemseizoen van 2021 dienen we nog rekening te houden met de coronamaatregelen en de opgestelde regels om een bezoek aan het zwembad veilig en verantwoord te laten verlopen. Via de bovenstaande buttons op deze pagina vindt u onze (aangepaste) openingstijden, onze coronaregels, de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen en de mogelijkheid om een reservering te maken.

Wat is er nieuw in 2021?

  • Sinds dit seizoen is het mogelijk om online uw plek te reserveren en direct online te betalen.
  • Als u aan de kassa een kaartje koopt, kunt u alleen met pin betalen.
  • De prijzen voor alle buitenbaden en abonnementen zijn gelijk.
  • U kunt een abonnement aanschaffen dat u toegang geeft tot alle buitenbaden: de Bever (Sint Pancras), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen), de Veersloot (Dirkshorn) en het Baafje (Heiloo).
  • U kunt een 12-badenkaart kopen. Deze kaart is een jaar geldig en kan in al onze buitenbaden gebruikt worden.
  • Zwembad De Bever is op het moment geopend voor een maximaal aantal bezoekers.
  • Er gelden extra corona regels (klik hier voor meer info).
  • U dient altijd te reserveren voor het zwemmen (klik hier voor meer info).
  • Als u online reserveert voor een los kaartje, ziet u de prijs van 0 euro. Tijdelijk betaalt u aan de kassa de online prijs van 5 euro.

Ja, u kunt recreatief komen zwemmen. U dient wel van tevoren te reserveren.

Nee dit hoeft niet. Het tijdslot dat u reserveert is een starttijd. U kunt gewoon langer blijven zwemmen, maar in verband met drukte en rijen voor de kassa willen we de aankomst van gasten spreiden. Is het erg druk? Dan kunnen we u wel vragen om na een paar uur uw zwem-plek aan een andere bezoeker te gunnen.
Als u geen tijdslot ziet staan, betekent dit dat het tijdslot volgeboekt is. De tijdsloten die vol zijn, zijn alleen zichtbaar als je in het zoekvenster ‘laat lessen die vol zijn zien’ aan te vinken.

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘baden’ op staan, zullen verlengd worden t/m 31 december 2021. Deze meerbadenkaarten zijn dus nog geldig in het zwemseizoen van 2021.

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2022. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer open kunnen.

Als u een abonnement wilt betalen met een Langedijkerspas/Meedoenpas, dient u contact op te nemen via de website.

Back To Top