skip to Main Content

Zwemmen in 2021

Zien we jullie snel?

Sinds 18 april zijn wij geopend voor het buitenzwemseizoen van 2021!

Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in zwembad De Bever anders dan normaal. Er zijn maatregelen genomen en nieuwe regels opgesteld waar we ons voorlopig aan moeten houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Op deze pagina kunt u hier alles over lezen.

Op dit moment geldt dat we alleen geopend zijn voor het banenzwemmen en een maximum aantal bezoekers mogen toelaten in het bad. Daarom werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Reserveren is verplicht voor iedereen – abonnementhouders en bezoekers met een los kaartje.

Sinds de opening is het mogelijk om een abonnement aan te schaffen. Dit kan zowel online als aan de kassa. Wilt u een los kaartje kopen? Dan dient u vooraf online te reserveren en betaalt u aan de kassa (tijdelijk de online prijs).

Via onderstaande links vindt u meer informatie over de openingstijden, het bestellen van een abonnement, het reserveren, het kopen van losse kaartjes en de corona huisregels. Daaronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.

VEELGESTELDE VRAGEN BUITENBADEN

In het zwemseizoen van 2021 dienen we nog rekening te houden met de coronamaatregelen en de opgestelde regels om een bezoek aan het zwembad veilig en verantwoord te laten verlopen. Via de bovenstaande buttons op deze pagina vindt u onze (aangepaste) openingstijden, onze coronaregels, de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen en de mogelijkheid om een reservering te maken.

Wat is er nieuw in 2021?

  • Sinds dit seizoen is het mogelijk om online uw plek te reserveren en direct online te betalen.
  • Als u aan de kassa een kaartje koopt, kunt u alleen met pin betalen.
  • De prijzen voor alle buitenbaden en abonnementen zijn gelijk.
  • U kunt een abonnement aanschaffen dat u toegang geeft tot alle buitenbaden: de Bever (Sint Pancras), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen), de Veersloot (Dirkshorn) en het Baafje (Heiloo).
  • U kunt een 12-badenkaart kopen. Deze kaart is een jaar geldig en kan in al onze buitenbaden gebruikt worden.
  • Zwembad De Bever is op het moment alleen geopend voor banen zwemmen.
  • Er gelden extra corona regels (klik hier voor meer info).
  • U dient altijd te reserveren voor het zwemmen (klik hier voor meer info).
  • Als u online reserveert voor een los kaartje, ziet u de prijs van 0 euro. Tijdelijk betaalt u aan de kassa de online prijs van 5 euro.

Nee, helaas is dit op het moment niet mogelijk. Het bad is enkel geopend voor banen zwemmen.

De meerbadenkaarten die in 2019 en 2020 zijn aangeschaft en waar nog ‘baden’ op staan, zullen verlengd worden t/m 31 december 2021. Deze meerbadenkaarten zijn dus nog geldig in het zwemseizoen van 2021.

Als het helaas niet mogelijk is om dit jaar de buitenbaden te openen, dan zal je abonnement doorschuiven naar 2022. Vooralsnog gaan we er vanuit dat we deze zomer wel open kunnen.

Vooralsnog is er geen sprake van compensatie als we slechts enkele weken open kunnen gaan dit jaar. We gaan er van uit dat we deze zomer open kunnen.

Als u een abonnement wilt betalen met een Langedijkerspas/Meedoenpas, dient u contact op te nemen via de website.

Back To Top