skip to Main Content
Zeemeermin en Haaien zwemmen

Als een heuse zeemeermin of haai door het water schieten? Dat kan in De Bever! Bij voldoende inschrijvingen (minimaal 6) beginnen we in juni weer met de lessen zeemeerminnen- en haaienzwemmen. Je kunt kiezen voor lessen op de vrijdagmiddag of de zaterdagochtend. De vrijdagmiddaglessen beginnen om 17.00 uur op 14, 21, 28 juni en 5 juli. De zaterdagochtendlessen beginnen om 11.30 uur op 1, 15, 22 en 29 juni. Je kunt je inschrijven bij de kassa van De Bever.

Zeemeermin/haaien zwemmen is voor kinderen t/m 12 jaar die in het bezit zijn van hun A,B en C diploma. De cursus bestaat uit vier lessen van een half uur en kost €40,-.

Nieuw bij de Bever Trimmen met monovinnen

Afgelopen zomer hebben veel kinderen met plezier kennis gemaakt met het zeemeermin/haaien zwemmen. Dit seizoen komen de volwassenen ook aan bod! Vanaf komend seizoen geven we trimmen met monovinnen voor volwassenen.

Trimmen met monovinnen is behalve erg leuk, ook een flinke workout. Tijdens het zwemmen met een monovin worden verschillende spiergroepen getraind. Het zwemmen met een vin zorgt voor meer weerstand waardoor de benen extra krachtig moeten bewegen, daarnaast wordt de zwembeweging van uit de heupen en buik gemaakt, waardoor die ook getraind wordt.

Tijdens de cursus leren de deelnemers een monovin aan en uit trekken, veilig zwemmen met een monovin en wordt er gewerkt aan de conditie.
Trimmen met monovinnen is voor zeemeerminnen vanaf 16 jaar en wordt gegeven op maandagochtend van 9.00 tot 9.30 en maandagavond van 19.00 tot 19.30. De cursus bestaat uit 4 lessen van een half uur en kost €40,-.

Back To Top