skip to Main Content

De Beverdam

Een BeverDam is samengesteld uit vele takken en houten balkjes, zo houdt het zijn stevigheid en stabiliteit. Dat is precies wat we voor ogen hebben. De kinderen naar hartenlust elke dag met de speelbalkjes weer een nieuwe “Dam” bouwen. Zo blijft de Bever mee veranderen, maar toch zijn basis houden.

Jouw Naam op ons Supportersbord

Jouw Support maakt het mogelijk om meer te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een vast bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee het zwembad elk jaar nog leuker wordt.

De BeverBurcht

De Toezicht-toren rijst op uit de BeverBurcht, deze bestaat uit boomschijven, die gezamenlijk de Toren ondersteunen. Symbolisch én financieel. Op deze schijven wordt uw logo of naam geplaatst, zodat alle bezoekers kunnen zien dat ook U “Supporter van de Bever” bent. Naast de financiële “Supporters” actie is het ook mogelijk om een bedrag in natura te sponsoren in de vorm van diensten en/of producten. Graag bespreken wij met u voor ons kunt betekenen.

Bouw met Berry de BeverBurcht

‘Help Berry met het bouwen van zijn Beverburcht’. Dit concept biedt lokale ondernemers de mogelijkheid om reclame te maken voor hun bedrijf bij zwembad de Bever. Doordat zwembad de Bever veel bezoekers over de vloer heeft is dit een unieke kans voor uw bedrijf. Ook is dit de perfecte mogelijkheid om zwembad de Bever financieel te steunen. Met deze steun kunnen wij elk jaar verrassend blijven, nieuwe activiteiten aanbieden en de kinderen fantasierijk laten spelen.

Hoe wordt je Supporter?

In Sint Pancras en wijde omgeving is er sprake van een hoge mate van betrokkenheid als het gaat om Zwembad de Bever. Het zwembad neemt een centrale plaats in als het gaat om actief bezig zijn, ontmoeten, ontspannen en gezelligheid. Als “Supporter van de Bever” laat u zien betrokken te zijn bij het creëren van deze plaats.

Er zijn diverse mogelijkheden om als persoon of gezin Supporter te worden:

 • Abonnementhouders zijn automatisch Supporter
 • Jouw Support maakt het mogelijk om meet te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een vast bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee de zwembaden elk jaar nog leuker worden!
 • Je krijgt een eervolle vermelding op ons supporters-bord.
 • Supporters kunnen in maar liefst in drie zwembaden gratis zwemmen! Supporters hoeven in beide buitenbaden geen entree te betalen maar, gedurende het zomerseizoen, krijgen ze ook gratis toegang tot binnenzwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude. Een regenachtige dag is dus geen probleem!
 • Supporters kunnen gratis gebruik maken van de bewaakte fietsenstalling bij Het Baafje.
 • De fitplan-trainingsschema’s zijn gratis beschikbaar voor Supporters
 • Supporters krijgen gratis toegang tot het Eindfeest
 • Deelname aan het Ontbijtzwemmen is gratis
 • Op vertoon van je Supporterspas koop je koffie of thee voor slechts € 1,-

Kortom, een Supporter is niet alleen voor ons ontzettend waardevol: de Supporterspas kan gemakkelijk meer dan € 25,- voordeel voor jou opleveren!

Ook zonder abonnement kun je Supporter worden. Dit levert je geen persoonlijke voordelen op maar jouw volledige bijdrage wordt besteed aan een zonnige toekomst voor de Bever!

 • Jeugdsupporter, tot en met 17 jaar € 10,-
 • Persoonlijk supporter € 15,-
 • FamilieSupporter € 25,-

Wij heten u graag welkom in ons zwembad!Komt u ook naar zwembad De Bever?

Back To Top