Skip to content

Hoera! Na een maand alleen voor abonnementhouders open zijn geweest, is inmiddels ook de verkoop van losse kaartjes gestart! Net als met de abonnementen, gaat het iets anders dan normaal. Hieronder leggen we uit hoe het in z’n werk gaat.

In het wedstrijdbad mogen bezoekers van 13 jaar een ouder banen zwemmen. Als het niet te druk is maken we één baan vrij om te recreëren en gebruik te maken van de duikplank. Wel rekening houdend met 1,5 meter afstand natuurlijk!

Het recreatiebad is voor iedereen. Kinderen zonder zwemdiploma nemen een begeleider van 18 jaar of ouder mee. Volwassenen houden rekening met 1,5 meter afstand van elkaar, zeker op de kant!

In verband met de Corona maatregelen werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Dit geldt voor abonnementhouders, maar ook voor bezoekers die een los kaartje willen kopen.

Je reserveert van te voren via de website een tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar de Bever komen. In principe reserveer je voor 2 uur toegang tot de Bever, het zwembad en het veld. Als het rustig is kun je langer blijven. Als het weer drukker wordt dan kan het badpersoneel vragen of de bezoekers die er al langer zijn, ruimte willen maken voor de nieuwe bezoekers. Twijfel of je of je langer kunt blijven? Vraag het dan even aan een van onze personeelsleden.

Reserveren kan via de website www.zwembaddebever.nl , bij “Reserveer nu een plek”. Je kunt twee dagen van te voren een E-ticket reserveren. Alle tickets kosten €5,-, kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Je kiest de optie die bij je past, dus als je banen wilt zwemmen kies je “E-ticket banenzwemmen 13 jaar en ouder”.

Ook als je niet komt zwemmen maar alleen als begeleider van een kind mee komt, koop je een ticket.

Daarna kies je de dag en tijdstip dat je wilt komen en hoeveel kaartjes je wilt kopen. Je voegt ze toe aan de winkelmand. Als je nog andere kaartjes wilt kopen kies je voor ‘verder winkelen’ anders kies je voor ‘doorgaan’. Vervolgens wordt er gevraagd om te registeren, kies hier om verder te gaan als Gast. Vul je naam en het e-mailadres in waar je de e-tickets naartoe gestuurd wilt hebben. Op de betaalpagina kies je de gewenste betaalmethode en bank. Als de betaling is gelukt worden de tickets naar je gemaild.

Print ze uit en neem ze mee of laat ze op je telefoon zien bij de kassa. Dit is je toegangsticket, dus het is belangrijk dat je ze bij de ingang kunt laten zien.

Heb je vragen over het reserveren? Bel dan binnen onze openingstijden naar 072-5643195. We hopen jullie binnenkort allemaal weer te zien bij de Bever!

Losse kaarten reserveren
Back To Top