Skip to content
De Bever is gesloten vanaf dinsdag 12 september!

Het seizoen zit er alweer op. Vanaf dinsdag 12 september is De Bever gesloten. Jullie kwamen allemaal weer lekker veel zwemmen en wat hebben we leuke dagen gehad! Helaas zat het weer niet altijd mee, maar dankzij jullie inzet hebben wij er toch nog een prachtig seizoen van weten te maken. Hopelijk tot volgend jaar!

AQUAMIX - IEDERE WOENSDAG

Vanaf heden kun je iedere woensdag aquasportles volgen in De Bever! De les die we aanbieden is Aquamix. Tijdens deze les wordt er afwisselend gewerkt in het ondiepe of diepe deel of in beide delen van het zwembad. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van verschillende materialen en diverse werkvormen, zoals bijvoorbeeld een circuit. Ook komen elementen uit de Aquarobics en het Aquajoggen aan bod. Al met al een goede en intensieve manier om de dag te beginnen.

Aquamix wordt iedere woensdag gegeven van 07:30 – 8:00 uur en van 08:30 – 9:00 uur. Kosten hiervoor zijn 2 euro per persoon.

Wist u dat?

Wist u dat als je een abonnement koopt voor Zwembad de Bever dat u dan ook mag zwemmen in de andere 3 buitenbaden? U bent ook hartstikke welkom in het Baafje (Heiloo), het Maarten van der Weijdenbad (Warmenhuizen) en de Veersloot (Dirkshorn).

www.zwembadhetbaafje.nl
www.maartenvanderweijdenbad.nl
www.zwembaddeveersloot.nl

Back To Top