skip to Main Content

VACATURE: Hoofd Zwembad De Bever

Hoofd Zwembad De Bever

Social Leisure beheert maatschappelijk vastgoed in opdracht van gemeenten en/of zelfstandige eigenaren van maatschappelijk vastgoed. Dit betreft theaters, dorpshuizen, sporthallen en zwembaden. In Langedijk werken we onder de naam Langedijk Actief.

Voor zwembad De Bever, het buitenbad in Sint Pancras, zijn wij op zoek naar een ambitieus, gedreven en sociaal persoon die de functie van Hoofd Zwembad De Bever kan gaan uitvoeren.

De functie

Het Hoofd Zwembad De Bever heeft als belangrijkste taak het exploiteren van zwembad De Bever, binnen de door de directie van Langedijk Actief bepaalde beleidslijnen. In deze functie geef je leiding aan het team medewerkers en vrijwilligers van zwembad De Bever. Je rapporteert aan de directie van Langedijk Actief.

Aard van de werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan onder meer uit:

 • Stelt jaarlijks een exploitatiebegroting op en legt deze ter goedkeuring voor aan de directie van Langedijk Actief.
 • Draagt zorg voor een heldere taakverdeling en optimale interne werkprocedures binnen het zwembad.
 • Draagt in overleg met de afdeling Marketing & Communicatie van Social Leisure zorg voor de planning en uitvoering van de nodige promotieactiviteiten.
 • Draagt zorg voor de veiligheid van publiek en personeel binnen het zwembad.
 • Stimuleert medewerkers tot het leveren van een creatieve bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening.
 • Draagt zorg voor een accurate en tijdige uitvoering van de voorgeschreven rapportering en informatie.

Kennis

Vooropleiding

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau. HBO werk- en denkniveau is een pré.
 • Je beschikt over een geldig Lifeguard diploma (ZRZ, EHBO, Lifeguard theorie) of bent bereid deze te halen voor de opening van het buitenbadseizoen.
 • Je beschikt over een geldig BHV certificaat.

Aanvullende kennis

 • Je hebt kennis op het gebied van sportmanagement, en/of je bent bereid deze op te doen.
 • Je hebt actuele kennis op het gebied van sport- en recreatiemogelijkheden aangaande zwembaden. 

Invulling werkzaamheden

Tijdsindeling

Je deelt zelf je tijd in. De gemiddelde tijdsbesteding is ca. 25 uur per week (1.300uur per jaar). In aanloop naar en gedurende de openstelling van het buitenbad (april-september) kan de tijdsbesteding hoog en de werkdruk intensief zijn.

Werk- en Beslisruimte

Op alle functionele terreinen van bedrijfsvoering worden beslissingen genomen inzake plannen, organiseren, bemannen, leidinggeven, controleren, etc. Vaak is sprake van veel alternatieve mogelijkheden. Gelijkwaardige alternatieven worden met de directie besproken.

Salaris

Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Indeling vindt plaats conform de CAO Zwembaden.

Geïnteresseerd?

Indien je meer informatie wenst over de arbeidsvoorwaarden, dan kun je contact opnemen met Trudy de Bruijn (Personeelszaken): t.debruijn@socialleisure.nl of 06 82 91 91 30.

De eerste ronde gesprekken vindt in de eerste helft van maart plaats. Hierin vragen we je om een presentatie over jezelf en de wijze waarop je de rol in De Bever zou willen vervullen.

Stuur uiterlijk zondag 28 februari een brief met motivering waarom jij de geschikte kandidaat bent naar t.debruijn@socialleisure.nl.

Back To Top