skip to Main Content
Zwembad de Bever is nog gesloten, houd onze Social Media in de gaten voor meer informatie!

Reserveer losse kaarten

Hoera! Na een maand alleen voor abonnementhouders open zijn geweest, starten we nu ook weer met het verkopen van losse kaartjes!
Net als met de abonnementen, gaat het iets anders dan normaal. Hieronder leggen we uit hoe het in z’n werk gaat.

In het wedstrijdbad mogen bezoekers van 13 jaar een ouder banen zwemmen. Als het niet te druk is maken we één baan vrij om te recreëren en gebruik te maken van de duikplank. Wel rekening houdend met 1,5 meter afstand natuurlijk!
Het recreatiebad is voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Kinderen zonder zwemdiploma blijven achter de eerste ballenlijn en nemen een ouder mee die vanaf de kant toekijkt. Als het rustig is mogen ouders van kinderen zonder zwemdiploma mee in het water. Het badpersoneel geeft aan wanneer dit wel of niet kan. Let op: per kind zonder zwemdiploma mag er één ouder mee naar het bad. Anders wordt het te druk en lastig om 1,5 afstand te houden.

In verband met de Corona maatregelen werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Dit geldt voor abonnementhouders, maar ook voor bezoekers die een los kaartje willen kopen.

Je reserveert van te voren via de website een tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar de Bever komen. In principe reserveer je voor 2 uur toegang tot de Bever, het zwembad en het veld. Als het rustig is kun je langer blijven. Als het weer drukker wordt dan kan het badpersoneel vragen of de bezoekers die er al langer zijn, ruimte willen maken voor de nieuwe bezoekers. Twijfel of je of je langer kunt blijven? Vraag het dan even aan een van onze personeelsleden.

Reserveren kan via deze website. Je kunt twee dagen van te voren een E-ticket reserveren. Alle tickets kosten €5,-, kinderen van 0 t/m 2 jaar mogen gratis naar binnen.
Je kiest de optie die bij je past, dus als je ouder bent dan 13 kies je “E-ticket banenzwemmen 13 jaar en ouder”.
Als je als begeleidende ouder meekomt kies je “E-ticket begeleider kinderen recreatiebad”. Ook als je niet komt zwemmen maar alleen met je kind mee komt, koop je een ticket.

Daarna kies je de dag en tijdstip dat je wilt komen en hoeveel kaartjes je wilt kopen. Je voegt ze toe aan de winkelmand. Als je nog andere kaartjes wilt kopen kies je voor ‘verder winkelen’ anders kies je voor ‘doorgaan’. Vervolgens wordt er gevraagd om te registeren, kies hier om verder te gaan als Gast. Vul je naam en het e-mailadres in waar je de e-tickets naartoe gestuurd wilt hebben. Op de betaalpagina kies je de gewenste betaalmethode en bank. Als de betaling is gelukt worden de tickets naar je gemaild.
Print ze uit en neem ze mee of laat ze op je telefoon zien bij de kassa. Dit is je toegangsticket, dus het is belangrijk dat je ze bij de ingang kunt laten zien.

Heb je vragen over het reserveren? Bel dan binnen onze openingstijden naar 072-5643195. We hopen jullie binnenkort allemaal weer te zien bij de Bever!

Back To Top