skip to Main Content

Einde seizoen De Bever

Beste Bever bezoekers,

Afgelopen zondag was alweer de laatste dag om te zwemmen bij de Bever.
Het seizoen is omgevlogen! Maar we hebben het afgelopen week toch nog heel gezellig af kunnen sluiten!

Het was een beetje een gek seizoen. We gingen twee weken eerder open dan normaal, met in het begin nog veel Corona maatregelen en vooral veel banenzwemmen.

Er waren dagen dat er ’s ochtends nog vorst op de duikplank lag en evengoed veel zwemmers in het verwarmde water.
Langzamerhand mocht er meer worden versoepeld, het recreatiebad mocht ook open, kinderen konden komen sporten en uiteindelijk mocht iedereen lekker komen zwemmen en spelen. Alleen het weer moest nog even meewerken…
We hebben een aantal dagen heel mooi weer gehad en daar onwijs van genoten met jullie! Ook zijn er weer genoeg spetterende bommetjes gesprongen met iedereen in het zwembad!

De scholen zijn dit seizoen ook regelmatig bij de Bever geweest, het Baken met schoolzwemmen, een aantal scholen mochten een nachtje kamperen op het terrein van de Bever tijdens Groep 8 kamp en andere scholen kwamen de laatste gymles, het jaar afsluiten of juist tijdens de introductie van het nieuwe schooljaar. Super gezellig!

Vlak voor de zomervakantie mochten we de 25.000ste bezoeker ontvangen, Jetske Veldt, dat was een groot feest. Op de valreep kwam Folkje Harmsen als 40.000ste binnen tijdens het ontbijtzwemmen. Ook dat werd flink gevierd.

Met de nazomerfeesten hadden we een leuke spelletjesmiddag voor alle kinderen, was er Bingo en werden er hardloopwedstrijden op het veld gehouden.
Tot slot mochten we dit jaar het jaar afsluiten met een eindfeest. ’s Ochtends konden de zwemmers hun laatste baantjes trekken, ’s middags was er veel belangstelling voor de ‘Lel de Bel!’ hindernisbaan en na 16.00 uur begon het feest op het plein. Met een hapje, drankje, spelletjes en muziek van Nicole, Pim en Tim van Popschool Your Song.

Een geweldige afsluiting van Beverseizoen 2021.

Hoewel het buitenbadseizoen voor mensen er nu echt op zit, mogen de hondjes wel nog even. Op 4 oktober tijdens het hondenzwemmen! (Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie). Ook dan maken we er weer een gezellige beestenboel van.

Het personeel van de Bever wil alle bezoekers onwijs bedanken voor hun komst en gezelligheid weer dit seizoen, we hopen jullie allemaal volgend jaar weer terug te zien!

Gezellige en sportieve groet,

Team de Bever

Back To Top