Ga naar hoofdinhoud

Activiteiten bij De Bever

Het seizoen zit er alweer bijna op, en wat hebben we een top seizoen gehad!
Het zonnetje bleef maar schijnen en jullie kwamen allemaal weer lekker veel zwemmen bij de Bever!

De laatste week van de zomervakantie hebben we sportief afgesloten met de Zwem4daagse. Die week hebben ruim 100 deelnemers elke dag 250 of 500 meter gezwommen, leuke spelletjes gedaan en die felbegeerde medaille verdiend! Super gedaan weer allemaal!

Nu hebben we nog een week te gaan voor het buitenzwemseizoen weer voorbij is. En daar gaan we nog top week van maken! Ook zijn er met de Nazomerfeesten een aantal activiteiten in en om het zwembad.

Zaterdag 3 september is de Ronde van Sint Pancras en sjezen de wielerenners voorbij. De Bever is die dag gesloten.

Woensdag 7 september organiseren we de Nazomerpretmiddag! Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er spelletjes voor kinderen van alle leeftijden! Koop bij de ingang een spelletjeskaart voor €4 en doe mee aan de leukste spelletjes! Blikgooien, Lol met de drol, chips hengelen en nog veel meer!

Donderdag 8 september organiseert de Nazomerfeesten de Kids Run op het veld van de Bever. Lees HIER meer.

Vrijdag 9 september is de altijd gezellige Nazomermarkt in Sint Pancras. De markt loopt over de A.V.H. Destreelaan en de Kastanjelaan, hierdoor is de Bever lastig te bereiken en zijn we die middag gesloten. Ochtendzwemmen van 7.00 tot 9.00 uur kan wel! Veel plezier allemaal op de markt!

Zondag 11 septembeis de laatste zwemdag en is er feest bij de Bever: Opblaasbeestenfeest! Er zijn leuke spelletjes, een stormbaan en een opblaasbeesten parade. Neem je leukste opblaas flamingo, dinosaurus of stroopwafel mee en maak kans op een leuke prijs!
Iedereen mag komen en meedoen is gratis. Je hoeft alleen je abonnement te scannen of een entreekaartje te kopen. Je kunt die dag van 11.00 tot 17.30 uur zwemmen. Het opblaasbeesten feest is van 12.00 tot 15.00 uur.

Maandag 12 september is er Hondenzwemmen!
Dan is het aan de beurt aan de hondjes om te komen plonzen bij de Bever! Van 18.00 tot 19.30 uur zijn we open voor de viervoeters en baasjes die mee willen zwemmen. Kijken mag natuurlijk ook! Na afloop is er een goedgevulde doggy bag van Pet’s Place Heerhugoward. Kosten zijn €2,- per hond, baasjes mogen gratis mee.

Zaterdag 17 september sluiten we het seizoen echt af met BeverPop!
Het eerste echte festival bij Zwembad de Bever. Van 16.00 tot 22.30 uur kun je komen genieten van muziek van lokale bandjes, een hapje en een drankje. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen!
We hebben een leuke line up met Jong Talent van de Popschool, Jus Live Music, Jozèn, Daan en Mel en DJ Jens. Toegang is gratis, dus kom vooral lekker luisteren en een dansje doen!

We gaan er de komende weken dus nog even een feestje van maken! En jullie zijn natuurlijk van harte uitgenodigd!
De komende week (5 t/m 11 september) zijn we door de weeks van 13.00 tot 18.00 uur geopend, met op maandag, woensdag en vrijdag ochtendzwemmen van 7.00 tot 9.00 uur en in het weekend kun je komen zwemmen van 11.00 tot 17.30 uur . We hopen jullie allemaal nog een keer te zien dit seizoen!

Met sportieve groet,
Team de Bever

Back To Top