skip to Main Content

18 april OPEN en Abonnement verkoop gestart!

Lieve Bever bezoekers,

We hebben heel goed nieuws…

Het is zo ver, De Bever mag open!!! Jooeeehoeee!
Voorlopig mogen alleen banenzwemmers komen zwemmen, maar als we komende maand goed nieuws van de overheid krijgen, komt daar natuurlijk verandering in! Tot die tijd is alleen het wedstrijdbad open en kunt u alleen zwemmen indien u in het bezit bent van een A diploma.

Zondag 18 april om 11.00 gaat de poort open, met een kleine verrassing. Onze lieve Petra Kaan komt officieel het Beverseizoen van 2021 openen. Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem, het komt ook op onze social media!
Vanaf dan kunnen er elk uur banen worden gezwommen. Dit gaat op reservering, meer informatie hierover staat verderop in deze nieuwsbrief.

Abonnementverkoop
Stond u toen al te popelen om een abonnement aan te schaffen? Vanaf NU is het mogelijk om deze online aan te schaffen! Klik op onderstaande knop. Koop nu uw abonnement online via de knop op de home pagina!

Nieuwe pasjes
Vanaf dit seizoen werken we met nieuwe ledenpasjes (dit geldt voor abonnementhouders en meerbadenkaarthouders). Uw huidige pasje kunt u komen omwisselen op de ophaaldag: 20 april 09.00u-15.00u in De Bever. Ook kunt u tijdens openingstijden uw pasje bij de receptie in De Bever omruilen.

Let op: reserveren verplicht!
Vanwege de coronamaatregelen werken wij met een beperkt aantal plekken per uur en met een verplicht reserveringssysteem. U kunt uw tijdslot reserveren via de link op de home pagina.
Kunt u toch niet komen op het gereserveerde moment? Meldt u zich dan wel af, zodat een ander uw plek in kan nemen.

Heeft u een (gezins-/persoonlijk) abonnement? Dan volstaat deze reservering. Heeft u geen abonnement? Dan betaalt u het kaartje aan de kassa. Doordat het betalingssysteem online nog niet werkt, betaalt u aan de kassa tijdelijk de online prijs. Lukt het online reserveren nou helemaal niet, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de receptie.

Coronamaatregelen en routing
Tot slot vragen we jullie aandacht nogmaals voor de coronamaatregelen en routing op locatie. Lees ze op de website voordat u naar De Bever komt.

Het zwembad is er helemaal klaar voor, het water is heerlijk en het personeel heeft er weer heel vel zin in! We gaan er weer een spetterende en gezellige zomer van maken!

Met sportieve groet,
Team de Bever

Back To Top