Skip to content
Vier je feestje bij De Bever!

Een kinderfeestje, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje? Het kan allemaal bij De Bever! Wij bieden originele manieren om uw feestje te organiseren, met of zonder thema. Feestjes kunnen worden gehouden tijdens openingsuren van het zwembad.

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Arrangement 1: €7,00 p.p.

(Iedereen die binnenkomt betaalt de arrangementprijs, incl. begeleiders)

Iedereen kan lekker vrij zwemmen of meedoen aan een activiteit die op dat moment bezig is. Er wordt een feesttafel klaargemaakt met een verjaardagsstoel voor de jarige.
Dit arrangement bevat: vrij zwemmen, een glaasje limonade, een zakje chips, een cadeautje voor de jarige, een kleinigheidje voor ieder kind, een kopje koffie of thee voor de begeleiders.

Arrangement 2: €10,00 p.p.

(Iedereen die binnenkomt betaalt de arrangementprijs, incl. begeleiders)

Iedereen kan lekker vrijzwemmen en meedoen aan de activiteit die op dat moment bezig is. Er wordt een feestplek of -hoek ingericht voor het feestje. Dit arrangement bevat: vrij zwemmen, een glaasje limonade, een zakje chips, een cadeautje voor de jarige, een kleinigheidje voor ieder kind, een kopje koffie of thee voor de begeleiders, patat met saus en een snack naar keuze.

Arrangement 3: €12,50 p.p.

(Dient minimaal 5 dagen van te voren afgesproken te worden en is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Begeleiders betalen de prijs van een entreekaartje.)

De kinderen krijgen een zeemeerminnen of haaien zwemmen workshop waarbij ze met  een staart of monovin zwemmen en trucjes leren. Deze workshop duurt een halfuur. Er wordt een feestplek of -hoek ingericht voor het feestje.
Dit arrangement bevat: de workshop, vrij zwemmen, een glaasje limonade, een zakje chips, een cadeautje voor de jarige, een kleinigheidje voor ieder kind, een kopje koffie of thee voor de begeleiders. Let op:Arrangement 3 is zonder patat of snack. Mocht u deze er wel bij willen hebben, dan kan dat in overleg met het personeel.

Voor meer informatie over mogelijkheden van de feestjes, vrijgezellenfeestjes en het afhuren van het bad en beschikbaarheid kunt u terecht bij de kassa, bellen naar 072-5643195 of mailen naar info@zwembaddebever.nl.

Back To Top