Ga naar hoofdinhoud
Vier je feestje bij De Bever!

Een kinderfeestje, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje? Het kan allemaal bij De Bever! Wij bieden originele manieren om uw feestje te organiseren, met of zonder thema. Feestjes kunnen worden gehouden tijdens openingsuren van het zwembad.

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Kinderfeestje zonder thema: €6,50 p.p.

De kinderen kunnen lekker vrij zwemmen of meedoen aan een activiteit die op dat moment bezig is. Er wordt een feesttafel klaargemaakt met een verjaardagsstoel voor de jarige. Zwemmen , onbeperkt limonade een zakje chips of ijsje, een cadeautje voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

Kinderfeestje met thema naar keuze: €8,50 p.p.

De kinderen kunnen lekker vrijzwemmen en doen mee aan een spel met het thema die gekozen is. Dit duurt ongeveer een half uur. De thema’s zijn: Piraten, prinsessen en survival. Er wordt een feesttafel klaargezet.
Zwemmen, een themaspel begeleid door een van onze medewerkers, suikerwafel versieren, onbeperkt limonade een ijsje, een cadeautje voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

Kinderfeestje met arrangement naar keuze: €10,00 p.p.

De kinderen kunnen lekker vrijzwemmen en doen mee aan een spel met het thema dat gekozen is. Dit duurt ongeveer een half uur. De thema’s zijn: piraten, prinsessen en survival. Er wordt een feesttafel klaargezet. Zwemmen, een themaspel begeleid door een van onze medewerkers, patat met saus, kroket, frikadel of kaassoufflé, onbeperkt limonade, een ijsje een cadeautje voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

Zeemeerminnen of haaien feestje: €10,00 p.p.

De kinderen krijgen een zeemeerminnen of haaien zwemmen workshop waarbij ze met een monovin en een staart zwemmen en trucjes leren. Deze workshop duurt een half uur. Er wordt een feesttafel klaargezet. De workshop, een zakje chips, limonade en een kopje koffie voor de begeleiders zijn inbegrepen. Als u extra’s zoals patat of een ijsje erbij wilt dan kan dat in overleg met het personeel. Vraag naar de kosten bij de kassa. Als de kinderen daarna nog willen vrijzwemmen dan kost dit een entree kaartje, als ze een abonnement hebben is dit gratis.

Mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en het afhuren van het zwembad kunt u overleggen met het personeel. Voor meer informatie over mogelijkheden van de feestjes, vrijgezellenfeestjes en het afhuren van het bad en beschikbaarheid kunt u terecht bij de kassa, bellen naar 072-5643195 of mailen naar info@zwembaddebever.nl.

Back To Top