skip to Main Content
Zwembad De Bever gaat 18 mei open! Klik hier voor meer informatie.

Alles over het reserveren

In verband met de Corona maatregelen gaan wij vanaf 19 mei 2020 werken met een reserveringssysteem. Je reserveert van te voren online de tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar de Bever komen.

Voorlopig kan er voor een uur zwemmen worden gereserveerd, daarna kun je nog een uur op het veld liggen of spelen (op 1, 5 meter natuurlijk).

Per dag mag je één keer komen zwemmen, je kunt wel alvast reserveringen doen voor meerdere dagen of voor andere personen reserveren.

In het wedstrijdbad mogen zwemmers vanaf 13 jaar banen zwemmen, het recreatiebad is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Kinderen zonder diploma nemen een ouder mee die vanaf de kant toekijkt. Let op: per kind zonder diploma mag er één ouder op de kant kijken.

Als je 13 jaar of ouder bent kies je voor de optie banenzwemmen. Kinderen van 3 t/m 12 jaar kiezen voor de optie recreatief zwemmen met diploma. Heeft het kind geen diploma? Dan kies je voor de optie recreatief zwemmen zonder diploma. De ouder die meekomt hoeft niet te reserveren. Je kiest de dag en het tijdstip dat je wilt zwemmen en met hoeveel personen je komt. Daarna vul je de voornamen, achternamen en kaartnummers van de zwemmers in en valideer je of ze overeenkomen met ons systeem. Let op! Voer je tussen voegsel niet in. Dus “de Vries” wordt “Vries”.

Voeg de reservering toe aan de winkelwagen. Klik op doorgaan, log in met je naam en e-mailadres en klik op volgende om de reservering te voltooien. Je krijgt een bevestiging via e-mail.

Lukt het niet met reserveren? Bel dan even binnen onze openingstijden naar de Bever: 072-5643195.

 

Back To Top