skip to Main Content
Zwembad de Bever is nog gesloten, houd onze Social Media in de gaten voor meer informatie!

Alles over het reserveren

In verband met de Corona maatregelen werken we dit seizoen met een reserveringssysteem. Je reserveert van te voren online de tijd waarop je wilt komen zwemmen. Op deze manier kunnen we registreren wie er op welk tijdstip komen zwemmen en voorkomen we dat er te veel zwemmers tegelijk naar de Bever komen. Bij een eventuele Corona uitbraak kunnen we nagaan wie er kwamen zwemmen en contact opnemen. Na 14 dagen worden je gegevens vernietigd.

In principe reserveer je voor 2 uur toegang tot de Bever, het zwembad en het veld. Als het rustig is kun je langer blijven. Als het weer drukker wordt dan kan het badpersoneel vragen of de bezoekers die er al langer zijn, ruimte willen maken voor de nieuwe bezoekers. Twijfel of je of je langer kunt blijven? Vraag het dan even aan een van onze personeelsleden.

Per dag mag je één keer komen zwemmen, je kunt wel alvast reserveringen doen voor meerdere dagen of voor andere personen reserveren.

Het wedstrijdbad is voor banenzwemmers van 13 jaar en ouder. Als de drukte het toe laat mag je ook gebruik maken van de duikplank. In het recreatiebad mag iedereen. Let er wel op dat je op de kant 1,5 meter afstand houd van volwassenen. Kinderen zonder diploma nemen altijd een begeleider van 18 jaar of ouder mee!

Kies de optie die bij jou past, dus wil je banenzwemmen? Kies dan voor Banenzwemmen abonnementhouders 13 jaar en ouder.

Daarna vul je de voornamen, achternamen en kaartnummers van de zwemmers in en valideer je of ze overeenkomen met ons systeem. Let op! Voer je tussen voegsel niet in. Dus “de Vries” wordt “Vries”.

Voeg de reservering toe aan de winkelwagen en klik op doorgaan. Je kunt dan kiezen om in te loggen of verder te gaan als gast. Kies gast, dan hoef je alleen je naam en e-mailadres in te vullen, dus geen wachtwoord.  Klik op volgende om de reservering te voltooien. Je krijgt een bevestiging en een e-ticket via de e-mail.

We merken dat er vaak foutmeldingen komen bij het verifiëren als bezoekers proberen te reserveren op een mobiele telefoon of tablet. Op een computer of laptop gaat het bijna altijd goed!

Lukt het niet met reserveren? Bel dan even binnen onze openingstijden naar de Bever: 072-5643195.

 

 

Back To Top