skip to Main Content

Een kinderfeestje, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, het kan allemaal bij de Bever! Wij bieden originele manieren om uw feest te organiseren, met of zonder thema. Feestjes kunnen worden gehouden tijdens openingsuren van het zwembad.

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Arrangement 1 Kinderfeestje zonder thema €6,50

De kinderen kunnen lekker vrijzwemmen of meedoen aan een activiteit die op dat moment bezig is. Er wordt een feesttafel klaargemaakt met een verjaardagsstoel voor de jarige.

Zwemmen, onbeperkt limonade, een zakje chips of een ijsje, een cadeautje voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

Arrangement 2 Kinderfeestje met thema naar keuze €8,50

De kinderen kunnen lekker vrijzwemmen en doen mee aan een spel met de thema die gekozen is. Dit duurt ongeveer een half uur. De thema’s zijn: piraten, prinsessen en survival. Er wordt een feesttafel klaar gezet met een verjaardagsstoel voor de jarige.

Zwemmen, een themaspel begeleid door een van onze medewerkers, onbeperkt limonade, een zakje chips, een ijsje, een cadeautje voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

Arrangement 3 Kinderfeestje met arrangement naar keuze €10,-

De kinderen kunnen lekker vrijzwemmen en doen mee aan een spel met de thema die gekozen is. Dit duurt ongeveer een half uur. De thema’s zijn: piraten, prinsessen en survival. Er wordt een feesttafel klaar gezet met een verjaardagsstoel voor de jarige.

Zwemmen, een themaspel begeleid door een van onze medewerkers, patat met saus, kroket, frikadel of kaassoufflé, onbeperkt limonade, een ijsje, een cadeautje voor de jarige en een kopje koffie of thee voor de begeleiders zijn inbegrepen.

Zeemeerminnen of haaien feestje €10,-

De kinderen krijgen een zeemeerminnen of haaien zwemmen workshop waarbij ze met een monovin en een staart zwemmen en trucjes leren. Deze workshop duurt een half uur. Daarna mogen ze lekker vrijzwemmen. Er wordt een feesttafel klaar gezet met een verjaardagsstoel voor de jarige. De workshop, een zakje chips, limonade en een kopje koffie voor de begeleiders zijn inbegrepen. Als u extra’s zoals patat of een ijsje erbij wilt dan kan dat in overleg met het personeel, vraag naar de kosten bij de kassa.

Mogelijkheden voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en het afhuren van het zwembad kunt overleggen met ons personeel. Voor meer informatie over mogelijkheden van feestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, het afhuren van het bad en beschikbaarheid kunt u terecht bij de kassa of bellen naar 072-5643195 of mailen naar p.kaan@sportsl.nl.

Back To Top