skip to Main Content

Zwemmen doe je bij Zwembad de Bever

Vraag nu je abonnement aan bij Zwembad de Bever in Sint Pancras. Maak gebruik van het formulier hiernaast om een abonnement aan te vragen.

Koopt u een abonnement voor Zwembad de Bever dan mag u ook in de andere 5 zwembaden van Sport Servicepunt Langedijk en Schagen Actief met uw abonnement naar binnen.

De Bever kent de volgende abonnementen:
1. Persoonlijk abonnement JEUGD
2. Persoonlijk abonnement STUDENT
3. Persoonlijk abonnement VOLWASSEN
4. Persoonlijk abonnement SENIOR
5. Persoonlijk abonnement GEZIN

Kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis
Jeugd: 3 t/m 17 jaar
Student: dient studentenpas te kunnen laten zien
Volwassen: 18 t/m 64 jaar
Senioren: 65+
Gezin: één of twee volwassenen met kind(eren) van 3 t/m 17 jaar

Onze voordelen

Jouw Support maakt het mogelijk om meer te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee Het Zwembad de Bever elk jaar nog leuker wordt! Je krijgt een eervolle vermelding op ons Supporters-bord. Het Baafje in Heiloo verwelkomt iedereen, maar Supporters van De Bever hebben een streepje voor: ook voor dat buitenzwembad hoeven zij geen entree te betalen!

Hét zwembad in sint pancras

Zwembad de Bever is uitermate geschikt voor een dagje uit. Diverse zwembaden, verschillende speelattributen (in en buiten het water), expeditie de Bever, een speelveld, een boekenboot , ligbedden verhuur en een gezellig terras met horeca zorgen ervoor dat je niets tekort hoeft te komen.

We hopen je snel te zien in Zwembad De Bever.

Back To Top