skip to Main Content

Zwemmen doe je bij Zwembad de Bever

Vraag nu je abonnement aan bij Zwembad de Bever in Sint Pancras. Maak gebruik van het formulier hiernaast om losse kaarten of een abonnement aan te vragen.

Onze voordelen

Jouw Support maakt het mogelijk om meer te investeren in het zwembad. Namens elke Supporter besteden we een bedrag aan nieuwe speeltoestellen, waarmee Het Zwembad de Bever elk jaar nog leuker wordt! Je krijgt een eervolle vermelding op ons Supporters-bord. Het Baafje in Heiloo verwelkomt iedereen, maar Supporters van De Bever hebben een streepje voor: ook voor dat buitenzwembad hoeven zij geen entree te betalen!

Word Supporter van De Bever

De Bever is er voor de gemeenschap. Wie voor 1 mei een abonnement afsluit bij De Bever beschouwen we daarom niet alleen als gewaardeerde bezoeker, maar ook als Supporter! Allereerst maak je het mogelijk om meer te investeren inDe Bever; namens elke Supporter besteden we een vast bedrag aan nieuwe speeltoestellen waarmeeDe Bever elk jaar nog leuker wordt.

Hét zwembad in sint pancras

Zwembad de Bever is uitermate geschikt voor een dagje uit. Diverse zwembaden, verschillende speelattributen (in en buiten het water), expeditie de Bever, een speelveld, een boekenboot , ligbedden verhuur en een gezellig terras met horeca zorgen ervoor dat je niets tekort hoeft te komen.

We hopen je snel te zien in Zwembad De Bever.

Back To Top