skip to Main Content

Zwemmen doe je bij Zwembad de Bever
Vraag nu uw abonnement aan!

Als u wilt zwemmen in de Bever zijn er verschillende abonnementen waar u uit kunt kiezen.

  • Een persoonlijk abonnement voor alle buitenbaden: te gebruiken in de Bever (Sint Pancras), het Maarten van der Weijdenbad, de Veersloot (Dirkshorn) en het Baafje (Heiloo).
  • Een gezinsabonnement. Dit abonnement is aan te vragen vanaf ten minste één ouder/verzorger of echtpaar, woonachtig op hetzelfde adres en geeft toegang tot alle vier de buitenbaden.

Aanschaf abonnement

U kunt uw abonnement op twee manieren aanschaffen: aan de kassa (alleen pinnen) of online.

Online

U kunt uw abonnement hier aankopen vanaf 16 april 2021. Dit doet u middels onderstaand formulier.

U vult uw informatie in (en die van gezinsleden indien u een gezinsabonnement koopt) en betaalt online. Indien u nog niet in het bezit bent van een zwempas, zal uw pasje na de opening bij de kassa klaarliggen of ter plekke worden aangemaakt.

Ben u wel in het bezit van een zwempas? Dan kan het door aanhoudende problemen met het kassasysteem enkele dagen duren totdat uw abonnement op uw pas staat. Natuurlijk kunt u, indien u heeft gereserveerd, gewoon komen zwemmen. Neem tot die tijd even een bewijs van betaling mee naar het zwembad.

ZWEMBAD DE BEVER, HÉT BUITENBAD VAN SINT PANCRAS

Zwembad de Bever is dé plek voor een spetterend dagje uit. Er zijn drie verschillende baden, twee glijbanen, een duikplank, speelattributen voor in en buiten het water en er is zelfs een strandje om op te spelen. Op het grote grasveld kun je lekker voetballen of loungen op een van die ligbedden die te huur zijn. Bij onze winkel kun je genieten van een kopje koffie, een lekker patatje of een heerlijk schepijsje.

We hopen je snel te zien bij Zwembad de Bever!

Back To Top