skip to Main Content

De Bever wordt, net als het overdekte zwembad Duikerdel in Noord-Scharwoude en het openluchtzwembad Het Baafje in Heiloo, geëxploiteerd door Sport Servicepunt Langedijk (SSL). Sinds januari is SSL ook de drijvende kracht achter Schagen Actief, de beheerder van sportfaciliteiten in de gemeente Schagen.

Bezoekers van De Bever profiteren hiervan mee. Wie voor 1 mei een seizoensabonnement aanschaft, krijgt namelijk gratis toegang tot maar zes zwembaden: De Bever, Het Baafje, Duikerdel, overdekt zwembad De Wiel in Schagen en de buitenzwembaden De Veersloot en het Maarten van der Weijdenbad, respectievelijk in Dirkshorn en Warmenhuizen.

Zo krijgen abonnementhouders de mogelijkheid om altijd te kunnen zwemmen, omdat er ook gebruik gemaakt kan worden van twee binnenbaden, of door bijvoorbeeld een middagje zwemmen te combineren met een fietstochtje in de omgeving. Daarnaast worden in alle zwembaden het hele seizoen activiteiten georganiseerd.

Ook na 1 mei blijft een abonnement met toegang tot de zes zwembaden mogelijk, al komt daar wel een toeslag bovenop: 20 euro voor een gezinsabonnement en 5 euro voor een persoonlijk abonnement. Een abonnement voor De Bever is op deze website te bestellen. Omdat ons zwembad dit jaar zijn 50-jarige jubileum viert, krijgt iedereen die een abonnement afsluit nog een extra verrassing!

Back To Top