Zwembad de Bever “ Veilig en vertrouwd, voor jong en oud”

Zwembad de Bever bestaat sinds 1969 en is onderdeel van Stichting Sport Servicepunt Langedijk. Deze stichting beheert en exploiteert de twee zwembaden in Langedijk, zwembad Duikerdel en buitenbad de Bever. Zij beheert in de gemeente Langedijk de sportaccommodaties en Cultureel Educatief Centrum de Binding te Zuid-Scharwoude.

Zwembad de Bever heeft drie baden, te weten; een 25-meter bad (van 2,00 tot 4,00 meter diep), een L-vormig recreatie bad met 2 glijbanen (van 0,25 tot 2,00 meter diep) en een peuter bad. De watertemperatuur is aangenaam en ligt rond de 25 graden Celsius. Om de baden heen ligt een grote ligweide, waar u heerlijk kunt vertoeven in de zon of in de schaduw van de bomen.


Een dagje uit
Zwembad de Bever is uitermate geschikt voor een dagje uit. Diverse zwembaden, verschillende speelattributen (in en buiten het water), expeditie de Bever, een speelveld, een boekenboot , ligbedden verhuur en een gezellig terras met horeca zorgen ervoor dat je niets tekort hoeft te komen.
Behalve voor de jeugd is het bad ook uitermate geschikt voor degenen die banen willen zwemmen.

Zwembad de Bever is hét verwarmde buitenbad van de gemeente Langedijk. Sinds jaar en dag een begrip binnen onze gemeente. Buitenbad de Bever is zomers het gezellige middelpunt van het dorp Sint Pancras. In de Bever, daar gebeurt het.

Wij zijn geopend tijdens de lente / zomer maanden ( eind april tot begin september) Het zwembad biedt zwem- en speelplezier aan vele baantjestrekkers, gezinnen en vitale senioren voor een gezellig samenzijn bij onze ‘klaag muur’

Buitenbad De Bever, sinds 30 April 1969.

Zwembad De Bever is bij uitstek een familiezwembad. Er komen veel gezinnen met kleine kinderen zwemmen. Doordat de meeste bezoekers een abonnement hebben zien we die vaak in het zwembad terug.

Deze bezoekers zijn daarom ook bij het personeel bekend. De bezoekers weten de regels van het bad en het personeel kent veelal de vaardigheid van de bezoekers. Daarnaast is het bad goed voor het organiseren van zwemlessen, schoolzwemmen, en aquasportlessen.

De speelelementen die het zwembad bezit zijn afgestemd op de doelgroep jeugd tot en met 16 jaar. Voor hen is dit bad uitdagend genoeg.


223591_1_org-300x300


“Veilig en vertrouwd, voor jong en oud”

Deze slogan staat bij ons hoog in het vaandel. Alle toezichthouders rond het bad zijn in het bezit van een Lifeguard en BHV/EHBO diploma. Daarnaast zijn alle lesgevers gediplomeerd. Als gast van Zwembad de Bever mag je van ons verwachten dat wij jouw veiligheid zeer serieus nemen en daarnaast de gezellige sfeer en het vakantiegevoel niet vergeten.
Als ondersteuning van de veiligheid zijn er duidelijke gedragsregels opgesteld.Berry de Bever, onze mascotte.

Berry de Bever woont al heel lang in Zwembad de Bever en je kunt hem regelmatig tegenkomen in het bad. Zo is hij er bij activiteiten en feestjes altijd bij. Berry de Bever staat voor gezelligheid en een vertrouwd zorgzaam gevoel ,precies zoals wij zijn.

Berry3-250x250
Berrys-Zwemdiploma-250x250
Berry2kopie-250x250


Groenploeg

Het onderhoud aan de groenvoorzieningen om het bad wordt gedaan door onze “Groenploeg”. Een enthousiaste groep vrijwilligers, die er elke week weer voor zorgen dat het bad de uitstraling heeft dat het verdiend. Wil je ook graag helpen bij het onderhoud van het zwembad, meld je dan aan via p.kaan@sportsl.nlzwembad de Bever heeft een prachtig “Expeditie de Bever parcours”.
Wil je deze uitdaging ook ervaren?
klik dan op “Expeditie de Bever”.

Expeditiebutton-250x250

Help Berry De Bever bij het bouwen van zijn Dam en Burcht !

Wordt Supporter van De Bever !

Berry2kopie-250x250

Wij heten u graag welkom in ons zwembad!Komt u ook naar zwembad De Bever?